Наиме, представница Србије Ана Ђурић Констракта такмичиће се под редним бројем 24., а многи сматрају да ће се високо пласирати на табели због њене невероватне популарности.

Данас цела Србија навија да Ана однесе победу на такмичењу у Торину и тако га доведе код на наредне године. Чини се да и Патријарх Порфирије дели мишљење већине.

На једном од профила на фејсбуку који носи његово име, може се видети фотографија у опису које јој жели срећу у финалу такмичења.

Позната слика је настала када је Ана Ђурић посетила Патријарха прошлог месеца, а том приликом је на свом Инстаграм сторију поделила фотографију с патријархом, на којој једно другом уручују поклоне, а у опису је стајало:

- Имала сам ту част да поклоним и примим поклон/ триптих. И задовољство да чујем и разумем причу о потенцијалу граничне ситуације, о подршци и поштовању", написала је Констракта, која је од патријарха симболично добила троделну икону, која представља триптих, исто као што се зове и њен "Триптих", у оквиру којег је и песма "In corpore sano", којом ће нас представљати на Евровизији.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".