Важила је за лепотицу за којом су лудели сви, а њу је успео да освоји баш Дуле Савић.

Иако се чини да је она по гашењу тог канала ишчезла, она и данас води култу емисију на ТВ "Храм".

 

 

Марина Рајевић Савић са Дулетом има синове Вујадина и Уроша.

- Имала сам 18 година када сам упознала Душана. Све је почело у згради Студија Б. Он је тада био у јеку своје популарности. Био је свестан себе и свог значаја. Осећала сам се као нека девојчица која још увек не зна ништа о животу, а заправо је то њега и привукло. Нису ме баш занимали фудбалери али он је био другачији.

 

 

- Мој колега Драгиша Ковачевић ме је мало 'преварио' и рекао да Душан пише песме, и како је он један другачији фудбалер. Испоставило се да не пише песме али да се издвајао и разликовао то свакако јесте била истина - искрено говори Марина о љубави и поштовању који трају и данас.

Марина је била једна од ретхик која је успела да угости најеминентније личности тадашње СФРЈ.

 

 

Код ње су гостовали људи који су имали шта да кажу, а важила је за водитељку која је успела да наговори да пред камере стану и људи који нису желели да се појављују у медијима.

Она и данас изгледа феноменално, а о свом изгледу је рекла:

 

 

- Одувек сам сматрала да свако од нас мора да се потруди и изгледа најбоље што може у годинама које има. Пре свега, требало би водити рачуна о духовном здрављу, које се увек одражава на нашу спољашњост. Ко год се труди да изгледа млађе него што јесте, испада смешан и неприродан. Бесмислено је и коментарисати диктат младости који нам намећу медији. Свако доба живота има своју вредност и лепоту - испричала је у интервјуу за "Сторy"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".