Како се наводи, Китић је са свега 21 годином био ожењен Босиљком, са којом је добио ћерку Сању, а развели су се 1983. године.

Елену Милетова фамилија и не виђа, али је његова наследница из првог брака Сања као млађа долазила. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

Милетов старији брат, Немања Китић, му је помогао кад су им родитељи били у Америци тако што је узео старатељство над њим и одшколовао га.

- Долазим ја кући једно вече, а моја супруга плаче. Каже, Миле оставио писмо, отишао је од нас. Није прихватио што сам ја рекао да музика не може да буде занимање, да мора на факултет, па је побегао. Имао је један хотел, али Миле није имао личну карту и због тога није могао да узме собу. Отишао сам код свог другара у СУП и кажем му о чему се ради и тако се вратио Миле - причао је фолкеров старији брат.

Фото: sarics

 

 

- Касније, он се оженио, добио ћеркицу Сању и отишао је код родитеља у Америку. Било је њему фино тамо, али се вратио, ипак није то наше подручје. Можеш тамо певати и зарадити паре, али није то то. Био је тамо једно време са супругом Босом и ћерком. Вратио се и придружио се Јужном ветру, који је тада већ био озбиљна музичка кућа. После је отишао у Београд - присетио се Немања 2021. године.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".