Комшије су о Ани Ђурић до сада имале само речи хвале, а она им се сада вратила и прво што је учинила дан након повратка у Србију, села баш у кафић у комшилуку да попије кафу, као сав нормалан свет.

Фото: Профимедиа

 

- Нису ми се још слегли утисци. Када сам дошла у Србију, дочела ме је гомила обавеза. Оно што мени сад испливава као најбитније од свега јесте та подршка која се десила са свих страна, можда још и важније од наших комшија. Мислим да је леп друштвени догађај да се десило то препознавање и уједињење.

Констракта је навела да је видела снимак како су сви гледали заједно "Евровизију" испред њене зграде.

- Да, да видела сам. То ми је супер. Наш комшилук је диван. Супер су се организовали и за њих је то један диван догађај, да се једно вече проведу.

Комшије су до сада о Констракти причали да је она једна обична жена, па је певачица открила колико јој сада смета популарност.

- Сметају ми ситуације када ја изађем у кафић да попијем кафу на миру, па се заврши тако да ја дајем интервју, мислим да ја нисам сад неки спектакл.

Ана је открила и планове за лето.

- Иду концерти, бавимо се оним чиме се иначе бавимо. Ја не знам који је списак свих наступа које ћемо имати.

Певачица је открила и како су реаговали њена деца и муж на "Евровизију".

- Деца су супер реаговала на мој повратак. Нисам била одсутна само за овај пут у Торино, ја сам практично претходних два месеца уназад од јутра до сутра имала обавезе. Мислим да ће сада све то некако да се слегне и дође на своје место. Па, како деца реагују, воле све што се дешава.

Фото: Профимедиа

 

- Мој супруг је аналитички тип који није никад пратио Евровизију, сад на овај начин, а кад уђеш на Евровизију, то се диже атмосфера, два месеца пре самог догађаја и они који су велики фаворити, ту се прати све, ту се уплиће и политика, па кладионице, прогнозе. Има ту гомила садржаја о којима раније нисам ништа знала, па ни он, сад више посматра те ствари.

-Можда је прво место било преамбициозно, али смо успели да представимо један микропрерформанс и мало другачију песма, наш циљ је био да нас препазнају и то смо остварили - рекла је Констракта за "Блиц".

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".