Он је, како незванично сазнајемо, био на весељу у ресторану, али се у једном тренутку из још непознатих разлога одвезао аутомобилом пар километара даље и потом са при-пејд броја полицији јавио да је у објекту постављена бомба. Затим се, као да се ништа не дешава, мирно вратио на свадбу.

Полиција је одмах по пријави изашла на лице места, запослени и гости су хитно евакуисани, а након контрадиверзионог прегледа утврђено је да је дојава о постављеној бомби лажна, па је весеље у објекту несметано настављено.

Осумњичени рођак је ефикасном акцијом краљевачке полиције убрзо ухапшен под сумњом да је починио кривично дело изазивање панике и нереда. Њему је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Краљеву на саслушање.

А, због чега је С.В. упутио лажну дојаву о бомби за сада се само нагађа. Краљевачком чаршијом круже разне приче, од тога да је у питању породична размирица или само неслана шала, па до тога да је у све прсте умешао алкохол појачан дозом љубоморе...

(Новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".