Фолкер је проговорио и о бившој девојци Барбари Бобак за којом, како каже, још увек пати.

Фото: АТА имагес

 

- Цео живот ме прате моје песме,драго ми је да Барбара ради оно што воли. Око њене нове песме смо заједно радили, остали смо у добрим односима. Живели смо годину дана заједно, глупо би било да кажем да сад не патим. Боље је да не будемо заједно, јер не иде. Боље добар развод него... - рекао је најпре Дарко, па објаснио због чега је променио боју косе. 

Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial 

- Кад се изнервирам, ја или скинем браду или се офарбам. Што се тиче скандала недавног са вожњом, нека, идемо даље. Диже се помпа велика, све што урадим то се направи од муве слон. Од колега ме нико није звао да ми пружи подршку! Не треба ми нико од њих. Хвала им, показали су све - поручио је фолкер па се осврнуо на Ђорђа Давида.

- Ђорђе Давид, ко је то? Ђорђе или Давид, молим вас? Па, добро, треба му мало рекламе, ако. Ја сам хуман човек, помажем - закључује Лазић.

Фото: Петар Милошевић

 

Подсетимо, Ђорђе Давид је рекао да му је Лазића жао.

- Мени је тог дечка сада жао. Чини ми се да је на путу без повратка и то је тужно, све то, јер да имам његов глас ја бих имао пет солитера у Београду на води. Греота од Бога, тај човек има много моћан вокал, али ни глас није дрво, то је нешто што се троши - рекао је он недавно.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".