- Каква тужна вест! Нисмо се видели дуго, било смо у одличним односима, један честит нормалан момак. знате оно кад кажу момак на месту, е то је он. Имао је велике хитове, не знам да ли данас постоји еквивалент хита "Зоране, Зоране". Обележили су једно време, у Центру Сава кад су имали концерт кад су били у шпицу то је била помама. Никад није био наметљив, културан, образован човек и жене су га волеле. Висок, маркантан било га је тешко не волети - рекао је Чеда за "Републику".

Фото: Милена Анђела

 

- Нас двоје смо из истог времена, био је диван човек и колега. Пре око годину дана смо заједно били на снимању једне емисије, није ми поменуо да има здравствене проблеме. Мораћу да позовем његову породицу и да изјавим саучешће. Неизмерно ми је жао, у шоку сам - рекла је Јелена Лаловић, Игорова колегиница за "Ало".

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Тресем се. Немам речи, немам снаге да причам, мој кум, земљак, певачина. Били смо у Сарајеву пословно. Није ми дао да се ухватим за новчаник, ни кафу да платим: 'Кумо, поред мене живог нећеш плаћати ништа' - испричала је Зорана за "Србију данас".

Фото: АТА имагес

 

Един Шкорић који је једном приликом спасао живот Игору опростио се од њега преко Фејсбука.

"Мало ко ми постао толико драг за тако кратки временски период. Мало ко има такву душу као он. Мало ко има такво знање о скоро свему. Несебично делио оно што је знао. Бескрајно занимљив, бескрајно диван. ИГОР СТАРОВИЋ намерно великим словима", написао је он.

Фото: В. Данилов

"Пола дана сам плакала, уопште ми није добро. Не могу да схватим да је преминуо тако млад и предобар човек. Легенда! Баш смо били блиски, радили турнеје и наступе. Пре двадесетак година је у Прокупљу пропао кроз бину. Тада смо имали заједнички наступ и ту сам га обилазила у болници. Тада се забављао са Бранком Катић... Много добар лик и неискварен. Не могу да верујем да таква судбина задеси добре људе. Он је крио од чега је боловао, никог од нас са којима је био у контакту није обавестио о болести. То је Игор, он је све носио на ногама, све је носио мушки и баш ми је тешко. Он је обележио почетак моје каријере и најлепши део моје младости. Био је велики друг и велики човек. Много ми је тешко. Само ме занима кад ће ове смрти да престану, све добри и млади људи одлазе, страшно - рекла је Маја Николић за "Пинк.рс".

Фото: Н. Скендерија

 

Подсетимо, музичару је пукла аорта, а борба за његов живот трајала је пет дана. У једном тренутку Игор се осетио боље, али је касније ипак преминуо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".