Лимени је чак и спавао на поду да болесну супругу не би повредио током сна.

Многи су упознати с чињеницом да је Лимени изгубио супругу Милену, која се три године борила с тешком болешћу, а ту најважнију битку изгубила је само десетак дана пре почетка "Задруге 5". Унука Јелена се присетила периода и одрастања с баком и деком, па су је уједном тренутку емоције толико обузеле да је заплакала.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Волела сам да се играм с дедом и бабом у дворишту, он је све време веровао и надао се да ће баба оздравити, али, ето, десило се то. Отац није хтео да га зове јер је он био на кастингу када је она умрла - говори Јелена, а Саша прича и како је он бринуо о жени док је била на самртничкој постељи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Спавао је на поду да је не би случајно повредио током ноћи. Ето, како је легла, ту на кревету, тако је и заспала и више се није пробудила. Нисам хтео да га зовем, нисам знао како то да му 'кажем. Ипак је он био на кастингу, али када је дошао кући, само је испустио торбу када је видео отворену капију, знао је да се нешто дешава - испричао је син Лименог, Саша, познатији као Јоца Поштар.

(Република)