Ана је одрасла у селу близу Параћина, Доња Мутница. У њеној родној ј кући данас нико не живи. Међутим, Александар Симић, једини професор који је предавао Ани, и даље предаје у гимназији коју је похађала Ана на дрштвено-језичком смеру. Како каже, Ана се није никада одвајала од књиге и мало је фалилио да постане вуковац. Професору је Николићева остала у најлепшем сећању.  

 

 

-Ана Николић је била одличан ђак са скоро свим петицама! Баш сам недавно погледао њене оцене. У првој и другој години јој је фалила само по једна петица да би била вуковац. Наравно, увек је имала петицу из мог предмета - географије. Редовно је учила, била је прави штребер, баш је волела школу и увек је била спремна за час. Кад је реч о момцима, Ана није има љубав док је била у гимназији", испричао је Анин професор и открио да није могао претпоставити да ће се окрнеути музици.

-Ана није показивала интересовање за музику, на приредбама није учествовала. Седела је у последњој клупи поред прозора. Била је баш миран и ћутљив девојчурак, а ето, постала је темпераментна жена. Тада нисмо ни слутили да ће постати ово што је данас.- истакао је професор.  

Такође, професор је рекао да је у трећем разреду Ана почела да ради у кафићу у близини школе и да је имала подршку мајке, али да јој је отац био строг.

Радила је у кафићу у близини школе, почела је док је била у трећем -разреду. Тако је зарађивала џепарац. Имала је подршку мајке, а за оца нисам сигуран. Њен тата Душан радио је у војсци, био је строг и велики господин. Нажалост, прерано је отишао...- испричао је.

 

 

-Желела је да упише Филолошки факултет. Добро су јој ишли језици, поготово енглески. Мислим да ипак није кренула на студије, јер јој је музика променила читав живот. Сматрам да није погрешила што није уписала факултет, јер се веома добро снашла на естради, видим да је баш тражена и популарна! Параћинци су веома поносни на Ану, она је добар представник нашег града. Ако неко каже нешто лоше за њу, то чини само из љубоморе- поручио је професор Симић.

Након завршетка средње школе Николићева је објавила свој први албум. Затим се још једном вратила у гимназију из једног разлога. 

-Кад је издала прве хитове, Ана је дошла да пева на прослави матуре једне генерације. Сви смо били одушевљени. То је био прави спектакл!-професор није крио колико је поносан на Ану!

"Видим да има ћеркицу и да је одговорна мајка. Поносан сам на њу!".

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".