Да бисте били истински срећни морате урадити следеће: 

1. Позитивне ствари не могу да уђу у живот због негативних емоција и мисли. Сигурно је да су емоције попут мржње, беса и туге токсичне и да вас уз то прати све што је лоше. Дефинитивно  важи изрека '' како зрачиш, тако привлачиш''.  

Фото: Профимедиа

 

2. Морате бити сигурни у себи и оно што радите- сигурност је најважнија ставка у животу. Она вам помаже да градите своје снове и будете пуни  позитивне енергије. Изађите и упознајте нове људе, можда вам постану добар водич за решавање проблема. Самопуздање можете вежбати и пред огледалом у соби.  и писати листе жеља које желите да остварите. Уколико будете стекли самопуздање, све у животу ће вам кренути на боље. 

3. Не прати вас срећа? - Да бисте били срећни, морате радити на томе. Учините неко добро дело да би вас запртатила срећа. Уколико то радите из чистог срца, Универзум ће послати зракове среће у ваш живот. И најважније, не очекујте ништа заузврат.  Овакав поступак навешће вас на пут благостања. 

Фото: Профимедиа

 

Услов за благостање су  намере, постаљвени циљеви, амбиције. Формирајте ваше намереи верујте у себе, верујте да ћете успети! Ваша мисија треба да буде храбрст и одлучност. 

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".