Сад је право време да се посветите пословима који траже упорност и спремност на дугорочна залагања. Ако сте тврдоглави, претворите то у врлину и своју предност - крените ка оним најтежим циљевима и имаћете велику шансу да их остварите. Сви ти напори, на срећу, уопште не значе да треба да се одрекнете уживања. Напротив, почиње владавина најсензуалнијег знака, па ће се отворити "портал уживања" за цео Зодијак.

Ипак, три знака ће посебно имати среће у овом периоду.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Претходних неколико месеци су били за вас веома напорни, на моменте нисте уопште били сигурни како ћете се извући из обавеза и проблема. Коначно ће вам "сванути" кад Сунце уђе у ваш знак. Ипак, спремите се и на доношење неких важних одлука. У љубави и страсти могуће су прекретнице, чак и излазак из онога што би била ваша "зона комфора". Немојте оклевати, време је да ставите себе на прво место.

Шкорпија

Вас плаши рањивост којој ћете морати да се изложите, али без ње неће бити ни интимности какву прижељкујете. Зато отворите срце и, током владавине Бика, фокусирајте се на своју љубав. Ако уживате у трајној вези, прави је тренутак да пређете на виши ниво. Да ли је то, у вашем случају, заједнички живот? Можда само веридба, а можда и брак.

Рибе

У последње време сте се осећали као да сте под нечијом злом чаролијом, али све блокаде ускоро нестају. Успостављају се нормални канали комуникације, биће вам лакше него икад да искажете своја осећања. Међутим, немојте дозволити да вам се одлива енергија на све стране, фокусирајте се на особе и поља који су вам најважнији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".