Моделсице су се као из ведра неба, појавиле давне 1996. године децембра месеца и то синглом “Један, два” који су продуцирали тада популарни Небо и Нигор из Монтенигерса, а албум је објављен у издању Комуне, који је у то време важио за најурбанију издавачку кућу која је подржала и Сестре Ковач К-2, поменуте Монтенигерсе, Здравка Чолића који је повратнички албум након деценијске паузе објавио управо за њих.

Неке су се и више него одлично удале, док Синди тренутно важи за једну од најзгоднијих дама јавне сцене. 

Синди је након распада групе жарко желела своје место на естрадном небу па је покушавала на више начина. Она је 2013. године била учесница ријалитија “Велики брат”, а недуго после тога избацила је хит “Тело гори”. Песма се врло брзо завртела по клубовима, али се Синди брзо повукла из јавности.

Она је била удата за Николу Павловића са којим има ћерку Петру, око чијег старатељства су се годинама борили. Њих двоје су се развели након само две године брака.

Певачица је објавила фотографију из младости на којој је многи нису препознали. Она је поделила емотиван тренутак из детињства са родитељима, а многи су приметили невероватну сличност њене ћерке и ње из млађих дана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".