Ријалити учеснику Микију број 13 није баксузан. Њему је ово 13. ријалити, па је зато решио да добро наплати своје учешће у последњој "Задрузи".

Фото: В. Данилов

 

"Задруга" ће му донети 100.000 евра, а довољно је да пчелар испоштује своју страну уговора и наредна два месеца не направи ниједан инцидент.  

Извор близак пчелару открио је да је Мики потписао уговор на три месеца, и то за недељни хонорар који је највиши од свих у Задрузи.

- Мики се ове године оженио и постао отац, и управо разлог због којег је ушао у Задругу јесте да би зарадио новац за своју породицу - почиње извор и додаје:

- Сви знамо да он не мари много за паре и да је током година учествовања сав зарађени новац или спискао или прокоцкао. Овог пута због целокупне ситуације и чињенице да се уозбиљио, успео је да на рачун свог имена постигне и изузетно висок хонорар који ће, како је и сам рекао, уложити у сеоски туризам.

- Ово је последња сезона Задруге, а само за хонораре најпопуларнијих такмичара издвојено је невероватних 2 милиона евра. Мики би требало да инкасира 100.000 евра, што значи да на месечном нивоу добија нешто мање од 35.000 - рекао је наш извор на крају.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Иначе, наша сазнања потврдио је и Ђуричић, који се поверио Филипу Цару и открио му да се у Белој кући неће задржати до краја.

- Ја још два месеца морам издржати како умем и онда кућарица, да испоштујем договор - открио је Ђуричић и тиме јасно ставио до знања да спада у оне учеснике који су потписали уговор са посебним бенефицијама. То уједно значи да је висину хонорара погодио унапред и да се неће борити за главну награду.

Једна победа и 11 пораза

 Подсетимо Мики Ђуричић се први пут појавио на малим екранима када је 2006. ушао у Великог брата. Мики је тада изашао из ријалитија након само две недеље, али је успео да освоји симпатије публике и да стекне ширу популарност. Године 2009. победио је у Великом брату, али је из сваког следећег ријалитија или бежао или би био дисквалификован.

(Ало)