Жељко је животну сапутницу упознао још пре него што је био пунолетан, а њихова романтична прича је почела у аутобусу.

Фото: В. Данилов

 

 

- Са непуних 18 година сам пронашао жену свог живота... Упознали смо се у аутобусу за Београд, она је ишла на факултет, а ја у средњу школу. Она је исто из Зајечара, али нисмо се познавали. У аутобусу је седела преко пута мене и заједно са нама је путовала екипа из Зајечара која студира, а некако смо обоје припадали тој екипи и на паузи сам је питао да ли хоће да попијемо кафу и она се насмејала и изашла из аутобуса и није ми одговорила - прича Васић и открива да је као младић био веома повучен:

- Потом смо се нашли за истим столом и тада јој нисам узео број телефона, па сам имао срећу да је видим још једном исто у аутобусу, а ни тада јој нисам узео број телефона него тек трећи пут кад сам је видео испред факултета. Био сам збуњен и стидљив дечко - испричао је Васић у емсији "Из профила".

Фото: А. Станковић

 

 

Иначе, Жељкова супруга Ивана је директор једне издавачке куће, врло је успешна у свом послу, али успева и да брине о деци у потпуности.

- Теже је њој него мени. Бави се одвожењем и довожењем деце из школе, кућом, папирологијом око фирме, финансијама... Моја супруга права је Спартанка иако делује крхко и нежно - испричао је Жељко Васић раније за "Сторy".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".