Он је понизио Лепог Мићу и истакао да је љубоморан на популарног певача Милета Китића.

- Имаћу стварно брутално излагање, морам то да најавим. Завидна особа не може никада бити неко ко се одушевљала туђој срећи, неко ко уме да похвали и каже 'свака част'. У многим ситуацијама сам наглашавао добре стране неких људи, чак сте ми говорили и да идеализујем људе... Неко сам ко осећам туђу срећу и зато никада не могу бити на овој листи. Први за мене, у овој категорији, неко ко увек уме да куди, а то је Лепи Мића. Он је неко ко увек има коментар, кога код да сам навео за нешто добро, увек је имао неки лош коментар - говорио је Марко.

- Кога сам коментарисао? Једина разликла је што ја људе познајем, а ти им се дивиш јер их не познајеш - узвратио је Мића.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Никада нећеш никога похвалити, никада се нећеш одушевити и осећати неку срећу због било кога овде, само кудацкаш. То углавном раде људи који су незадовољни собом или који су завидни, треће нема - наставио је Осмакчић.

- Ја твоје идоле знам и познајем када су били нико и ништа, кројачи или неки небитни људи, зато им се и не дивим - прекинуо је певач.

- Знате због чега је Мића завидан на Милета Китића? Он је неке давне осамдесете снимио хит који је требао да буде Мићин - открио је Марко.

- То сам му ја дао, шта је проблем? - убацио се певач.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Он је снимио песму коју је требало ти да снимиш зато си завидан и љубоморан. Завидиш му! Украо ти је хит, у питању је песма 'Крчма'! Човек пева и дан данас, не вуцара се по ријалитијима као ти, мада то брутално радиш - говорио је Марко.

- Он је завидан према мени, због породице и фамилије, због неких породичних ствари. Ја сам лепо рекао да је он неко ко је абнормално зарадио последњих 10, 15 година. Не могу ја да причам са тобом јер ти је он идол! Више пута сам рекао свака му част - викао је Мића.

- Никада од тебе нисам чуо да си га похвалио - брецнуо се Марко.

- Зашто се он офарбао? Фарба се у тим годинама - додао је певач.

Фото: АТА имагес

 

 

- Има права, он је неко ко брутално изгледа са скоро 70 година, може му се! Зашто не би радио шта му се ради и радио на свом физичком изгледу - наставио је Осмакчић.

- Он је неко ко је можда успешан али је лажов, мене је слагао и у чему је твој проблем! - урлао је Мића.

- Ма то мене не занима, он је Бог - брецнуо се Марко.

- Ја сам за њега тата! - узвратио је Мића.

- Не можеш ти за њега никада бити тата да се разумемо! - настављао се Осмакчић.

- Многи певачи са естраде су квалитетни певачи али нису добри људи, Милош Бојанић, Шериф Коњевић... То није мерило... Халид Бешлић је одличан као певач али... - говорио је Мића.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".