Породица, пријатељи и сарадници опростили су се од Марине Туцаковић на београдском Новом гробљу. 

Према сопственој жељи, Марина је сахрањена поред сина Милоша, а породица Туцаковићеве апеловала је на бројне пријатеље и поштоваоце да не долазе на сахрану због епидемиолошке ситуације. Ипак и поред тога, велики поштоваоци њеног лика и дела, пријатељи, сарадници и родбина окупили су се (уз поштовање свих епидемиолошких мера), да одају почаст трагично преминулој Марини. 

https://www.novosti.rs/c/scena/poznati/1040416/marina-tucakovic-sahrana#brid_cp_Brid_32908353

Од Марине су се опростили њена кума Маријана Петровић, Оливер Мандић, Светлана Цеца Ражнатовић, Жељко Јоксимовић, Јелена Карлеуша, Саша Матић, Данијел Павловић, Дамир Хандановић, Жика и Јелена из групе Зана, Милан Калинић, Мина Костић... 

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

Супруг Александар Радуловић Фута примао је саучешће са маском на лицу, баш као и њен син Милан Лаћа Радуловић.

Сандук је био прекривен црвеним ружама.

 

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

 

Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на Ново гробље. Певачица је дошла у пратњи обезбеђења, обучена у црнину и са венцем белих ружа.

https://www.novosti.rs/c/scena/poznati/1040424/ceca-stigla-novo-groblje-venac-belih-ruza-marinu-pevacica-crnini-foto-video#brid_cp_Brid_32910753

Међу ожалошћенима који су носили ковчег били су Оливер Мандић, Дамир Хандановић.

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

Најпре су у капели гробља саучешћа уског круга пријатеља и колега примали Маринин супруг Александар Радуловић Фута и син Милан Радуловић Лаћа, а потом се тужна поворка упутила ка гробном месту где ће Марина почивати. Подсетимо, она је изразила жељу да то не буде у Алеји великана, већ тамо где јој почива син Милош.

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

 

Крст на челу колоне носи певач Данијел Павловић, Маринин близак пријатељ, а у колони се могу видети бројна позната имена - Светлана Ражнатовић, Жељко Јоксимовић, Оливер Мандић, Саша Матић, Дамир Хандановић, Јелеа и Жика из "Зане" и многи други...

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

 

Подсећања ради, Марина је после дуге и тешке болести преминула у недељу 19. септембра у КБЦ "Драгиша Мишовић", а за живота изразила је жељу да буде сахрањена поред сина Милоша, а не у Алеји великана на Новом гробљу.

 

 

Марина Туцаковић (1953-2021)

Марина Туцаковић рођена је у Београду 4. новембара 1953. У родном граду је завршила Шесту београдску гимназију и Економски факултет. 
Са деветнаест година почела је да се бави писањем текстова за песме, углавном поп, а касније и фолк жанра. Створила је текстове за бројне велике хитове, које певају генерације слушалаца.

Марина је током своје дугогодишње каријере написала неколико хиљада песама за познате певаче и тако им помогла да изграде каријере. Неки од најпознатијих певача којима је писала песме су Џеј Рамадановски, Здравко Чолић, Тоше Проески, Индира Радић, Светлана Цеца Ражнатовић, Северина, Нина Бадрић, Неда Украден, Аца Лукас, Ана Николић и бројни други.

Туцаковићева је била удата за композитора Александра Радуловића Футу, са којим је имала синове Милана и Милоша.

У децембру 2008. године, у 24. години, преминуо је њен син Милош. Због његове смрти, повукла се из ријалити-шоу програма Операција тријумф, у коме је била члан оцењивачког жирија. Ипак, Марина је после смрти сина наставила каријеру. Посветила му је песму "Мишо мој" коју изводи Ана Николић.

Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзо и оперисана. Тада је почела њена лавовска борба са болешћу.

Преминула је 19. септембра 2021. у Београду.