Наиме, Иван се присетио како он деведесетих умало није погинуо јер је на једном наступу пропао кроз бину и поломио два ребра.

Певача Дивљег кестена, како каже, памтиће по лепом дружењу и тој озбиљној ситуацији, којој Гавриловић, признаје, није могао, а да се не смеје у време када је његов друг завршио на ВМА, па и касније увек када би се срели.

- Често смо заједно наступали по дискотекама, путовали, били смо велики пријатељи. Никад нећу заборавити тај његов пех кад је пропао кроз бину. Толико сам га зезао тада, а није уопште било наивно јер је том приликом при паду поломио два ребра и завршио на ВМА, ишао сам да га посетим. Имао је озбиљне повреде, лежао је непомично, али смо све окренули на шалу и годинама бисмо се томе смејали кад год се сретнемо - присећа се Иван, па открива како се још више смејао када је поред Игора у соби приликом посете затекао и заједничког пријатеља Кнеза, који је имао још необичнију незгоду:

- У том тренутку, кад сам посетио Игора, у соби до његове лежао је Кнез. Ушао сам да видим шта је с њим. Лежао је због прелома руке. Аутом је ударио у Рома који је возио запрежна кола.

Иван је признао да је било ситуација и у којима су њега исмевали.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- Никад нећу заборавити неке наше сусрете. Био сам у Аустралији и добијем позив за Париз и прихватим тезгу. Кад сам стигао у Париз, људи су се окретали и смејали ми се, ја у фул зимској гардероби, као пао с Марса, а тамо је увелико било пролеће. Тад ме Игор наговорио да идемо до Ајфеловог торња, а мени је на сву бруку и срамоту позлило. Нисам могао да ходам уопште, па ми је рекао: “Какав торањ какви бакрачи, ти си само за кревет.” Као сада да га слушам, говорио ми је Игор, стварно ћу га се сећати по најлепшим успоменама. Он је био диван човек, туга је велика што смо изгубили такву громаду - закључио је Иван за "Републику".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".