Констракта је једини женски соло извођач старији од 40 година који је на Евровизији доспео у првих пет у финалу у овом веку. Ауторка песме "In corpore sano", подсетимо, има 43 године.

На друштвеним мрежама фанови Евровизије увелико истичу овај податак, а Констракта је на овај начин показала да на овом фестивалу има места и за извођаче који нису у двадесетим или тридесетим.

"Показала је да су године само број", "једина је то успела у овом веку", "можда није победила, ал' као да јесте", нижу се коментари на ову тему на мрежама.

Чланица групе Земља грува од 2009. године у складном је браку са архитектом Миланом Ђурићем, са којим има ћерку Лену и сина Николу. На питање чега се плаши сада када јој деца стасавају Констракта је у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет" одговорила:

Фото: Профимедиа

 

- Плашим се нестанка комуникације, да ја више не будем адреса на коју се обраћају кад их нешто мучи, али мислим да је моја бојазан сувишна. Веома ми је стало да никада не изгубе осећај да ми се обрате.

Открила је тад понешто и о Ленином и Николином музичком укусу. 

- Не мислим да је то нешто што може да се наметне или научи. Пуштам их да сами бирају. Супруг и ја слушамо нешто своје, они то чују... Никола је бесомучно слушао хип-хоп, сад је прешао на метал, сутра ће не знам где... Сами бирају и мислим да је тако најбоље, то није ствар која може да се наметне - истакла је том приликом уметница.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".