Иако су Анастасија и Немања били у центру збивања, велику пажњу привукао је његов брат Драги, а посебно се свидео Милици Тодоровић.

Певачица и Драги, који се такође бави фудбало, играли су припијени, а Милица је након тога изјавила да је млађи Гудељ добар фрајер:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја баш волим да ђускам, сад смо се Драги и ја баш изиграли, он супер игра. Знате колико ја волим да дускам. Драги је топ фрајер. Унутра је много вруће - рекла је Милица, а на питање да ли гори између ње и Гудеља, она је с смехом одговорила:

- Ма гори све. Иначе гори унутра, знате колико је добра атмосфера тамо, да не можете да поверујете. Немојте сада да ме наговарате на нешто. Овде је тако лепо да немам речи. Сви су опуштени и весели- казала је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Тодоровићка је прокоментарисала и Анастасијиног новог дечка Немању, те закључила да је супер када девојка има дечка:

- То је лепо, лепо је кад имаш дечка. Потрудила сам се да изгледам најлепше могуће. Људи, небитно је да ли је спортиста или глумац (хаха). Мора да има јачу енергију од моје, зато немам момка- закључила је Милица.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је на рођендану било много певача, осим Александре Пријовић, Вање Мијатовић, Јоце Стефановића, и мама Цеца се у једном тренутку латила микрофона. Када је запевала "Наговори" и "Лепи громе мој", Немањина мајка Оливера је била одушевљена, па је играла са синовима, ћерком и будућом снајком. Ражнатовићкина песма "39,2" омиљена је песма Немањине мајке, па је Оливера показала колико је опуштена и колико добро ђуска. Након Цеце, запевао је и Саша Матић, али га је убрзо прекинуо Вељко Ражнатовић, који се скинуо и запевао Салетове стихове "дао бих јој срце своје, нека има срца два", што је у свима пробудило посебну емоцију.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".