Далила Драгојевић је одмах прекинула Сандру Решић која се у свом говору осврнула на синоћне догађаје и плес Викторије Митровић. Далила је кренула да провоцира Менсура.

- Менсуре, ти си се заљубио у девојку која тверкује! Мина тверкује боље од Вики - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја данас нећу коментарисати мој однос са Марком, али ја, ви сви можете коментарисати. Понашаћу се како ја хоћу, само молим једну ствар... Не желим да се једна ствар ради мени, била ја у вези или не, да не идете ка мени, Пеки, Мима... Могу да се удам и уђем у везу, ја немам 15 година. Мићо, гледај ме даље шта се дешава - рекла је Сандра.

- Нећу да правим сад непријатну ситуацију, али ме је неко питао да ли су Далила и Стефан имали нешто, да тако изгледа и да се смешкају - прекинуо је Менсур.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Сандра, ти плашиш момка овим понашањем, смири страсти! - рекла је Далила Сандри.

Филип Цар преокренуо је причу и коментарисао дешавања везана за Станију Добројевић и Марка Осмакчића:

- Станија тражи идеалну девојку Марку, то ти је оно "Тражим девојку, а молим Бога да га не нађе", неће он наћи девојку, ако седи поред Станије све време. Нисам до сад коментирао ваше дружење.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ускоро одлазим, не знам да ли си упућен? - рекла је Станија а онда погледала у камеру и додала:

- Чисто да се обратим мојим родитељима, продужили су ми задржавање овде још две недеље. Петог октобра излазим на суђење, у преговорима сам да останем две недеље дуже, тако да, Марко, ја те волим највише на свету! Слободно остани са својима у Црној Гори дуже - поручила је Станија својим најдражима.

(Србија Данас)