Бик

Бик ће имати све шансе да покаже свима ко је главни! Имате шансу да се обогатите захваљујући својој харизми, марљивом раду, ал и интелигенцији и креативности. Све је у вашим рукама – само треба мало више да запнете. Резултати неће изостати!

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Почетак лета је повољно време за вас, јер је у ово време Сунце претежно у вашем знаку. Ваш главни помоћник је Меркур. Прво ће се 3. јуна ослободити ретроградног кретања, а затим ће 13. јуна прећи у ваш знак. Постоје огромне шансе да у другој половини јуна постанете најуспешнији икада! Биће потребно мало стрпљења и одрицања, али морате да покушате јер је срећа на вашој страни. Покажите се!

Фото: Профимедиа

 

Девица

Ваш знак, баш као и Близанци веома зависи од Меркура. Његова идеална позиција у другој половини јуна помоћи ће вам да одредите своје будуће циљеве, као и да пронађете нови посао, стекнете мотивацију, мудрост и усвојите нова знања и вештине. Чак и ако не успете да се обогатите онолико колико бисте желели, моћи ћете да створите добру уштеђевину за будућност. Будите вредни и немојте да се плашите непознатог!

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Током јуна месеца откривате свој потенцијал на пољу новца и каријере. Бићете веома инспирисани и креативни, а то може да вам отвори многа врата! Имаћете шансу да зарађујете много више него до сада. Само будите опрезни. Узлет у јуну може бити вртоглав, али је важније да останете стабилни и да мислите дугорочно, а не како да се што брже и лакше дочепате новца. Астролози истичу да је јун идеално време за паметно инвестирање.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".