Она је већ била код пластичара и изабрала "јаке тројке".

Наиме, певачица је после 14 година на естради поклекнула пред трендом и решила да, попут већине колегиница, повећа попрсје. Рада се на овај корак одлучила после раскида шестогодишње везе са певачем Харисом Берковићем.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/_harisberkovic

 

- Ради су одувек адути били дуге ноге и добар глас и никад није имала комплекс због малих груди. Кад је раскинула са Харисом, рекла ми је да жели да промени нешто на себи. Мислила сам да хоће да промени фризуру, као већина жена после раскида, али она ме је изненадила.
Рекла ми је да намерава да угради силиконе! - каже Радина другарица, која је инсистирала на анонимности.

Певачица је толико одлучна у намери да повећа груди да је наводно већ била код пластичног хирурга!

Фото: АТА имагес

 

- Рада је са сестром Мајом пре неколико дана била на консултацијама код пластичара. Дефинитивно ће уградити силиконе, али неће претеривати. Изабрала је "јаке тројке", које ће највероватније уградити крајем лета јер све до тада има заказане тезге, које не жели да отказује због операције - прича саговорница и додаје да је фолк звезда са доктором причала чак и о операцији носа:

- Рада се распитивала и о операцији носа, али је на крају одустала од тога. Рекла је да нема довољно храбрости и за ту операцију, иако ми је признала да су јој сметале прозивке колегиница да има велики нос. Ма кад је већ решила да оперише груди, убеђујем је да смањи и нос, али не верујем да ће ме послушати.

Фото: АТА имагес

 

Рада је годинама била противник силикона и једина је фолк звезда која никад није отишла под нож.

Међутим, недавно је променила мишљење.

- Ако нешто крене да ми виси или спада и кад помислим да нешто не ваља на мом телу, поправићу то. Када уђем у неке године, врло је могуће да ћу се оперисати - изјављивала је раније Манојловићева.

Бонус видео:
 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".