Стефан Михић одлучио је да у јутарње сате отвори душу задругарима, па им је тако испричао детаље из свог живота.

- Задатак је био заснован на томе да правимо шоу, да вас мало иритирам. Зашто није постваљен неко други, да би се достигла реакција вас. Питање свакога од вас било је шта је за вас мотивационо. То је двосмерно. Ја сам говоре држао групно и индивидуално. Све што сте мени радили, ја сам радио вама, то сте видели данас како сам испровоцирао Марка Осмакчића како сам га навео да пољубио Сандру Решић. На мој први и други говор је био добар шоу, то је тако требало. А са Менсуром је проузрокован хаос на трећем говору и изазвао сам лавину. Ја сам вас мотивисао, па инспирасао да нађете новог вођу. И овај последњи састанак се заснива на то да то буде моја биографска прича. Један период живота сам био коцкар, свако од нас је верујем у неком тренутку - почео је он и додао:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Republika

 

 

- Поента приче је да сам грешио много и да сам правио грешке стално. Можда сам од тог стреса проузроковао и смрт моје мајке. Чули сте да је Миа вређала моје родитеље. Отац ми је био пилот, мајка стјуардеса. Коа мали увек сам био паметан, увек имао све петице и паралелно са школом бавио сам се спортом. Био сам на рубу да успем у спорту, али имао сам четири операције. Отишао сам неким другим путем, путем угоститељства, чинило се да ћу бити јако успешан у томе и да имам дара у томе али сам наствио са алкохолом и неким пороцима, прокоцкао сам доста, бахатио се. Игром случаја моја мајка је остала без пола ноге, отац је добио рак који је преживео али се и даље бори са тим. Дошао сам у ситуацију да више нисам знао ко сам ја. Од особе која је културна и васпитана до особе које се родитељи не поносе. Прокоцкао сам своја два стана, много сам се задужио. Морао сам да побегнем из Београда. имао сам триста еура код себе. Живео сам са десет пакистанаца у једној соби како бих само преживео и помогао мајци и оцу.

Стефан је открио да и даље има посао у Дубаију и да ће се након ријалитија вратити.

- Упознао сам доста добрих људи, радио сам по ноћним клубовима. Дубаи је град у ком има доста успешних и богатих. Имао сам срећу да сам радио у топ десет најлуксузнијих места. Имао сам срећу да од конобара дођем до власника. Ја сам тако научио неколико језика. Куповао сам стан и давао и продавао али дефинитивно сам научио да су родитељи најбољи пријатељи. Радио сам у једном клубу и успевао да од једне вечери зарадим десет до петнаест хиљада евра. Када сам се вратио у Србију дао сам све што сам требао и вратио све што сам требао али моја мајка је умрла тада када сам дошао у Србију. Не осећам се пријатно када ми неко опсује мајку, иако сам мало огуглао, никада немојте да клонете и да одустанете од неких речи. Ја и даље имам посао у Дубаију. Када се вратим тамо надам се да ћу још више успети у животу - испричао је Михић.