Глумац и његова тадашња супруга, пре коначног развода били су у центру скандала након што ју је он преварио са са 18 година млађом Петром Радивојевић.

Петра је рођена 16. априла 1991. године у Београду и ћерка је академског сликара Славољуба Радивојевића. Она је од Кубуре, млађа пуних 18 година.

Завршила је Академију уметности, а још током студија радила је као организатор на многим пројектима. Креће се у уметничким круговима, добра је пријатељица са многим глумцима, а посебно је блиска са Иваном Дудић.

Њих двоје су се упознали на снимању једног студентског филма, када су отпочели дружење а затим и везу.

- На факултету смо снимали студентски филм и Петра је, као организатор пројекта, позвала Кубуру да нам буде гост. Симпатије међу њима одмах су се родиле, а убрзо су отпочели романсу. Њихова љубав је исувише очигледна, то смо сви приметили јер су њих двоје готово нераздвојни. Стално излазе заједно, држе се за руке, љубе... - испричала је тада Петрина другарица.


- Не бих улазила у Кубурин однос са женом, нити сам у могућности да превише коментаришем актуелну ситуацију. Шта ће он да уради након свега, на њему је. Чули смо се, али не бих да говорим о детаљима. Дете сам разведених родитеља, тако да ми је позната та ситуација. Није му лако, али то мора сам да реши - рекла је тада Петра, која је у том тренутку била на завршној години Академије уметности.

Фото: Предраг Митић/Милена Анђела

 

Иако су се након тога Александар и Марија наводно помирили, чињеница је да нико од њих поменути догађај није заборавио. Фитнес инструкторка је ускоро мило за драго вратила мужу, а потом је уследио и коначан разлаз.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите како изгледа полусестра Девина Антоновића, ћерка Мирјане Антоновић, "љубавнице Мирослава Илића"

 

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".