Фудбалер је решио да не штеди на овај дан па је чим је стигао пред Храм трубаче китио са по 50 евра. Гобеља је придржавао Каћину венчаницу, а до Храма их је пратило седам телохранитеља.


Марко је иначе, по старом српском обичају претходно купио младу за 5.000 евра. Каћа је држећи се за младожењу, који је носио у наручју ћеркицу Катју, заблистала у венчаници од 20.000 евра, док је око врата носила дијамантску огрлицу.

Фото: АТА имагес

 

Пао је и пољубац пред свима, а кума Андрена Чекић изенадила је својим стајлингом, који како многи коментаришу није прикладан за црквено венчање. Она се појавила у оделу испод којег је имала само корсет из ког умало нису испале груди.

Фото: АТА имагес

 

На самом почетку чина венчања десио се пех. Наиме, како сазнајемо, кума Андеана Чекић забравила је бурме.

Тај проблемчић се брзо решио па су младенци стали пред владику Стефана, који је иначе духовник Светлане Цеце Ражнатовић. Он им је одмах упутио да је највећа љубав Божја од којих и они добијају љубав.

Након црквеног венчања које се обавило у крипти Храма Светог Саве гости су се упутити ка хотелској сали, где ће све бити беспрекорно декорисано.


На гламурозном слављу ће се гостима служити најскупље пиће, биће и торта од 15 спратова.

За добру забаву ће се побринути оркестар Аце Софронијевића, али млада очекује да и њене званице из естрадног миљеа додатно допринесу атмосфери својим гласом.

- На мојој свадби ће бити пола естраде, тако да се надам да ће свако од њих отпевати бар по једну песму - рекла је кроз смех млада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".