Славни фудбалер је изнео совје незадовољстов чињеницом да је Италија шампион Европе, а да упркос томе не игра на Светском првенству у Катару.

- Италија је освојила првенство Европе, срамотно је, право је лудило што није аутоматски добила место на Светском првенству - рекао је за миланску Газету делло Спорт Бађо и додао:

- Свако може да изгуби утакмицу против било којег тима када има лош дан, али ови момци су заслужили неку врсту награде за то што су постигли, зар не? Да сам ја део тог тим, било би ми врло мучно да прихватим ту чињеницу. Свако може да изгуби утакмицу против било којег тима када има лош дан.

Фото: Профимедиа

 

 

Бађо сматра да је Италија поражена од Аргентине због "психолошких" разлога.

- Мислим да је Италија претрпела психолошке последице због губитка пласмана на Светско првенство. Јасно је да је проблем психолошке природе. Видели смо то јасно прошле ноћи. Мирноћа и сампоуздање Аргентинаца су били неупоредиви у односу на ментално стање наших момака. Роберто Манћини је урадио нешто изванредно. Због тога мора бити поштован и мора му се дозволити да настави да ради како је радио до сада. Имамо младе таленте који нису имали превише простора да играју у Серији А и то је добро познат проблем.

Један од момака који би у годинама које долазе требало да носи нову генерацију Италијана, свакако је Ромин Николо Заниоло.

- Надам се да може потпуно да се залечи и опорави од повреда које су доста уназадиле његов пут. Гол који је постигао у финалу Лиге Конференције може само да му катапултира самопоуздање и да му омогући да гледа на будућност са мање притиска - закључио је Бађо.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Каролина Страмаре - заносне фотографије Италијанке за коју се шушка да је девојка Душана Влаховића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".