Лукас је изјавио да не снима фил ради њега, да би он остао запамћен већ да би се присетио тог времена '90 их које би волео да се прикажу.  

- Серија и филм се не раде због тога да би се Аца Лукас зацртао негде... Поента приче је да ово није серија о мени, већ о једном времну 90-их и почетак 2000-их година и нечему што бих ја приватно волео да се покаже на прави начин. Био сам искрен и у књизи, тако ћу бити и у серији. Имам неку жељу да то покажем и можда ме хвата носталгија за тим неким 90-им годинама које су у неким причама све ово време проказане које су биле овакве или онакве и волео бих да се покаже почетак 2000-их година које су биле много горе - рекао је Аца Лукас.

Ацу Лукаса је подржала и Кија Коцкар. Она се  није пријавила за улогу у филму. 

- Нисам се ни пријавила. Мислим да су они већ одрадили кастинг, нисам сигурна - рекла је Кија, а на питање коју би улогу волела да добије уколико би добила прилику, рекла је:

- Не знам шта је све понуђено. Сашу Мирковића (смех). Било би супер да се направи у женској верзији, да његова личност буде кроз мене. Мислим да бих то добро одиграла - признала је певачица.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".