- Код мене нема скандала, ничега, ја сам врло опрезна што се тога тиче. Мислим да сијам тренутно! Кад се доста лепих ствари дешава човеку, то се види на њему! Посао, љубав... Све је ту - рекла је Анастасија Ражнатовић, па проговорила о проблемима и ношењем са њима.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Изнервирам се кад нешто није онако како сам планирала. Изгорим, ал' ме прође! Ништа не радим офрље, на брзину, желим да све буде како треба. Каналишем бес тако што се изјадам пријатељима и породици - рекла је Цецина наследница, те проговорила о предстојећем одмору са дечком, фудбалером Немањом Гудељом и пословним плановима.

- Ускоро избацујем један дует, мушко-женски. Снимамо спот пре него што одем на одмор. Једва чекам да моја публика види шта сам спремила. Идем ускоро на путовање. Кажете Ибица? Ја се не сећам да сам изјавила да идем на Ибицу, ал' добро... (смех) - казала је млада певачица која однедавно наступа широм Европе.

Фото: АТА имагес

 

- Преломила сам само, рекла сам себи да морам и да наступам, поред тога што снимам песме и спотове. То је саставни део овог посла. Све то чини једну певачицу. Може да се заради лепо и од певања и од бизниса других. И једно и друго, само ако радите посао како треба, ако сте посвећени - рекла је Анастасија.

БОНУС ВИДЕО:

 
 (Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".