Брак Николе Роквића ипак је довољно јак па му је супруга Бојана Баровић, која је била уз њега у најлепшим али и најтежим животним тренуцима, дала благослов.

Фото: Д. Мишић

 

Наиме, Никола је гостујући код Марине Рајевић Савић у емисији "Док анђели спавају" искрено причао о томе колико му је вера важна. Веома јој је посвећен и свестан да му она много помаже. Колико му вера враћа у животу осетио је на својој кожи када су Бојана и он размишљали да се разведу. Ипак, брак Николе Роквића је превазишао ту препреку.

- Ми смо пет година живели на релацији Србија - Америка. Трпи мој посао овде, њен тамо, па се дешавају свађе у вези. Рекли смо у једном тренутку да ћемо да се разиђемо. Тешко ми је било, а мучили смо се много. Тада ми се опет јавио тај осећај лепоте. После сам схватио да је то благодат. Унутрашњи глас ми је рекао да наставим да читам "Нови завет". Отворио сам јеванђеље по Луки, рођење Светог Јована Крститеља у Београду. Нашао сам је на Централном гробљу. Тамо одлазим и ту је и риза Свете Петке. Два петка сам ишао да певам с људима у цркви. Молио сам се испред ризе Свете Петке и Светог Јована да бог споји мене и Бојану, да немамо више ту раздаљину - искрено је рекао Никола и открио до сада непознате детаље.

Фото: Алекса Станковић

 

- Не знам зашто сам тада рекао: "Боже, волео бих да је Бојана трудна, да се скућимо на једном месту и да се не раздвајамо више". Рекао сам у једном тренутку да Бог постоји само ако је Бојана трудна. Она после долази из Америке и даје ми поклон. Док сам узимао, испод поклона ми је дала у руку и тест на трудноћу. Тад сам се шокирао! Нисам могао реч да изговорим. Дакле, Бог постоји и, с друге стране, остварила ми се та велика жеља. После неколико дана Бојана ми каже да је сањала жену у црном, да је пришла да јој каже да се не брине и да ће све бити у реду. Рекао сам јој тада да је то била Света Петка. Леона нам се после родила на дан Свете Петке Трнове, а крштена је на дан Свете Петке Српске - испричао је Никола.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".