-Минирали смо следеће спаваонице: Студентски град, студентски дом ''Слободан Пенезић'' студентски дом ''Краљ Александар И'', студентски дом ''Патрис Лумумба'', студентски дом ''4 април'', студентски дом ''Карабурма'', студентски дом ''Кошутњак'', студентски дом ''Рифат Бурџевић"-,наводи се у мејлу.

У мејлу пише и да су постављене бомбе на летовима ЈУ 9010 и ЈУ 180, као и у Прекршајном апелационом суду, Прекршајном суду у Београду, Удружењу судских вештака, Трећем основном суду, Вештаку, Уставном суду и Посабним одељењима Вишег суда у Београду.

Бомбе се, како се тврди, налазе и у зградама Министарства финансија, Министарства културе и информисања, Министарства за европске интеграције, МИнистарства трговине, туризма и телекомуникације и у Београдском зоолошком врту.

Постављене су, како се наводи, и у амбасадама Русије, Кине, Кубе, Ирана, Белорусије и Судана.

-То су терористичке нације. Сви они заслужују да умру, бомбе ће се детонирати врло брзо. Наставићемо да наносимо штету вашој економији док не учините праву ствар и не уведете санкције Русији. Не можете нас зауставити-, упозорава се у мејлу.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".