Ксенија је открила да је постојао страх, али да је све прошло како треба упркос ризичној трудноћи и раном порођају. 

- Нисам имала намеру да кријем порођај, али много тога се брзо и непланирано десило. У односу на прву трудноћу, друга је била ризична, па је онда и порођај био раније него што је требало. Свих девет месеци ме је пратио страх и стрепња, а последње недеље сам провела у болничком кревету. Колико год је дијагноза била комплексна, тешка и забрињавајућа, од почетка сам знала да смо Дача и ја "дреам теам" и да ће на крају све бити како треба.- започела је своју исповест водитељка. 

Фото: Принтскн/Инстагртам/

 

- Ово је била најтежа ситуација у којој сам се нашла у животу, али нисам остављала ни промил могућности да се све неће добро завршити. Веровала сам у нас двоје и позитивним мислима побијала тешке слутње. Осим чињенице да ћемо обоје бити живи и здрави, у мојој глави није постојала друга опција. Данило нам је дошао 3. марта. У почетку је заиста било неизвесно и трауматично, а он је одмах показао да је прави борац и херој.

Испричала је Ксенија ток порођаја након ког је имала операцију јер је остао залепљен део постељице. 

- Данило је дошао кући, ја сам опет завршила у болници. Знала сам да је у најсигурнијим рукама, рукама моје маме, и била сам мирна. Могла сам да се фокусирам на још једну рунду животне борбе, која је уследила када је стигла дијагноза – „ацрета превиа централис“. Није реткост да после тешке трудноће, какву сам ја имала, део постељице остане залепљен у телу. Нажалост, ни мене то није заобишло - присећала се водитељка периода у коме се борила за живот. 

Фото: В. Данилов

 

У таквом тренутку водитељка је имала само један циљ, да се врати жива и здрава кућ код мужа и деце. 

‒ Верујте да се не сећам шта ми је тачно пролазило кроз главу. Вероватно сам мислила на све и свашта, али знам да сам имала само један циљ – да се вратим кући, деци и породици. Мислим да су ме те мисли одржале у животу и дале ми ветар у леђа кад је било најтеже.

(Хелло) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".