Ово су четири навике у исхрани Мерил Стрип због којих она изгледа добро:

 

1. Органска храна

Познато је да она не троши много новца на препарате за негу коже. Она се држи органске исхране, а настоји да не додирује рукама своје лице.

2. Кува и једе са пријатељима

Мерил Стрип често дели оброке са пријатељима и придаје важност заједничким вечерама. Према Vanity Fair, Мерил је угостила своје колеге у својој кући у Оклахоми на вечери.

Фото: Профимедиа

 

3. Не фокусира се на губитак килограма

Глумица води уравнотежен начин живота, који укључује разноврсну исхрану, али се не обазире много на губитак килограма. 

Стрип је 2014. године стекла почасни докторат на Универзитету Индијана. У свом говору дала је искрене, корисне савете младим људима који желе да се баве  филмском индустријом.

 - За младе жене, рекао бих, не брините толико о својој тежини. Девојке проводе превише времена размишљајући о томе, а има и бољих ствари. За младиће, па и жене, оно што вас чини другачијим или чудним , у томе је ваша снага. Сви покушавају да изгледају на неки начин, а заправо, људи који изгледају другачије су они који побеђују. Некада сам мрзела свој нос -  искрена је била Мерил.

Фото: Профимедиа

 

4. Ужива у пици

Ако нисте знали, Мерил се никада не одриче пице.

Током доделе Оскара 2014, водитељка Елен Деџенерис одлучила је да почне да дели пицу отприлике на половини програма, а Мерил је била једна од првих која је зграбила парче.  Стрип је свирала и уживала у пици током целе ноћи.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".