Алекса је, претходно са вереницом био код патријарха Порфирија како би добили благослов, а у договору са патријархом договорено је да ће управо он бити тај који ће их венчати.

Син легендарног певача је већ више пута поделио са јавношћу, колико је религија за њега важна, а о значају које религија има за њега, говори и посета Патријарху Порфирију о којој сведоче слике на Алексином инстаграм профилу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/megdan.fighting

 

- У вери има много таме за све вас који не верујете, али много више светла за све нас који верујемо. Наш Патријарх Порфирије доказ је да нису сви свеци на небу. Бог вас чувао све такви кави јесте драги сви.

Иако о приватном животу ретко говори за јавност и многи нису ни знали да је у дугогодишњој срећној вези са Николином, син славног кантаутора своју девојку Николину је запросио у Израелу, за шта је дуго чекао дозволу, а о том чину говорио је са много љубави.

Фото: Танјуг/Ненад Михајловић

 

- Шест месеци сам чекао благослов Јерусалимске патријаршије и у Назарету, у манастиру Николаја мученика, заручио нас је епископ Романос, и то баш на Свету Петку. Чекао сам дуго тај благослов, био сам на ходочашћу и молио се за један овако леп догађај. Заручење је обављено и од тада носим прстен - испричао је Алекса Балашевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Балашевић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".