Као што се види на камери, застрашујући снимак из Њујорка кружи друштвеним мрежама. На њему се види тренутак када непознати мушкарац, из чиста мира, насилно баца жену са перона на шине.

Како ствари стоје, снимак је јуче објавила њујоршка полиција (НИПД) након напада на жену (52) на станици Џексон Авенији у Њујорку око 16.45 часова.

Непознати човек, који носи белу мајицу без рукава, бејзбол капу и црвени ранац, зграбио је жртву са леђа и гурнуо је на шине у подземној железници. Жена се прво срушила на земљу, а онда се преврнула преко ивице платформе право на шине.

Фото: јутубе принтскрин/CBS New York

 

Такође, на снимку се виде се шокирани путници који су скочили како би помогли несрећној жени. Портпарол Метрополитан транспортне управе (МТА) је рекао да су јој пролазници помогли да се попне са шина на платформу. На среЋу, ниједан воз метроа се није приближавао станици Џексон Авенија када се догодио напад.

Полиција је саопштила да је жена у стабилном стању након напада. Задобила је посекотине по глави и руци и пребачена је у оближњу болницу Линколн.

Снимак је узнемирујући:

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".