Главни уредник телевизије "Хепи" и водитељка 'Пинка срели су се у свечаној сали Скупштине града Београда, а они су по свему судећи отклонио све сумње о њиховом лошем односу.


Сада је Јеремићева открила како је протекао сусрет са Миломиром Марићем након спекулација да нису у добрим односима.

- Срела сам Марића на комеморацији Пеце Јеремића. Било ми је драго што сам га видела. Ја могу да кажем неке ствари о њему које су ме повредиле, али то никада неће оспорити да ја Миломира Марића бескрајно волим и ценим као човека - прича Јована и додаје:

Фото: Петар Милошевић, АТА Имагес

 

- Новинари су пренели да је мене открио Александар Тијанић, то је тачно, али је од мене новинара направио Марић. Када је Тијанић умро, преузео ме је Марић и радио са мном десет година. Поносан је на мене докле сам стигла и шта сам све успела након "Хепи" телевизије. Остаћемо увек у коректним односима. Како год, имали смо ми и успоне и падове нашег односа, никада се није променила једна ствар да према њему осећам љубав и поштовање. Једног дана када њега не буде више било, ја ћу бити једна од оних која ће највише причати о њему, писати текстове и правити емисије о њему.. Он је обележио мој живот. Ја никада не заборављам Марићеву борбу када ме је убацивао у јутарњи програм и да добијем својих пет минута на бившој телевизији. Реална сам, али и даље стојим иза својих речи да ме је Александар Тијанић открио, а Марића направио - закључује Јована Јеремић.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".