Певач мисли да ће му промена крви помоћи да промени начин живота. Раније су Даркови родитељи планирали то да ураде, али је та метода била прескупа, па певач није пристао. 

- Дарко је решио да се промени и то сада жели свима да докаже, па је након што је причао са мајком Бранком, решио да оде у Швајцарску да му промене крв. Тако мисли да ће својој породици, али и свима осталима доказати да се опаметио. Покојни тата и његова мајка су након што је он имао несрећу пре четири године хтели да му мењају крв, али он тада није пристао јер је та метода много скупа. Сада се сам одлучио на тај корак, тиме ће да свој организам доведе у ред и надамо се да више неће да конзумира ни алкохол, а дрогу више никада. Његова мајка Бранка је била пресрећна када јој је рекао да жели то да уради - прича извор близак Дарку за Стар.

Операција кошта 25.000 евра, а пријатељи су пронашли приватну клинику у којој ће певач урадити све потребне прегледе. 

- Он је много добар момак, али за себе не ваља, зато је сада решио да се промени и да буде пример ћерки и сину који га обожавају. Пријатељи из Швајцарске су му нашли приватну клинику у којој може да се подвргне третману промене крви. Мораће да оде тамо на прегледе и анализе и онда ће лекари одлучити какав ће процес бити и колико ће трајати. То кошта око 25.000 евра, јер ће након примања нове крви морати да лежи у тој приватној клиници. Сећам се да је он када је доживео несрећу пре четири године причао са покојним Џејом који му је тада рекао баш за ту клинику у Швајцарској и посаветовао га да иде да промени крв, али њему је то тада било сулудо, па је одбио да послуша Џеја - завршава извор.

(Стар)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".