Током сахране кантауторке Марине Туцаковић на Новом гробљу, њен син Милан Лаћа Радуловић пришао је неколицини познатих личности, између којих су Цеца Ражнатовић, Милан Калинић и Саша Матић, те их је замолио да се удаље, наводно због епидемиолошких мера. 

Фото: АТА имагес

 

 

Овај скандал изазвао је лавину коментара у јавности, а сада се огласио и његов отац Александар Радуловић Фута, који није крио да му се Лаћино понашање уопште не допада, а извор близак њену открио је медијима шта је све изговорио.  

Фото: АТА имагес

 

 

- Имајте разумевања, вас троје немојте да прилазите гробу, а остали могу - рекао је Лаћа певачима и глумцу, без консултације са оцем. Они су се после тога покупили и напустили сахрану. Према писању медија, Маринин муж је лично позвао Ражнатовићеву и Матића на Ново гробље!

Фото: АТА имагес

 

 

- Цеца и Саша су се чули са Футом и договорили да буду међу четрдесетак људи на сахрани. Рекао им је да су од срца добродошли да се опросте од пријатељице и сараднице. Од бола и туге није ни приметио да се ишта необично дешава на сахрани, нити је чуо да их је Лаћа отерао. Било му је чудно што су отишли без поздрава, али се није превише бавио тиме, јер је имао своју муку - прича извор и додаје да се Фута шокирао кад је из медија сазнао за скандал:

Фото: АТА имагес

 

 

- Није могао да верује да је Лаћа отерао људе којима је он рекао да су добродошли на сахрани. Посебно му је било криво што је тај инцидент засенио Маринин испраћај. Надао се да ће тај дан проћи мирно и достојанствено, како је она и заслужила, јер су је људи много волели. Наљутио се на Лаћу што се тако понео према Цеци и Саши, који су увек били ту за Марину док се годинама борила са раком... - изјавио је добро обавештен извор.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".