Лепа певачица поделила је детаље из приватног живота на свом Инстаграм налогу, а који се махом тичу другог стања.


Како је написала при комуницирању са фановима, нема трему пред порођај и сигурна је да ће све проћи у најбољем реду.

- Можда сам и превише лагана. Како треба да буде - биће - каже певачица и открива да намерава да ће се породити природним путем.

- Мислим да ћемо кренути природно, али опет кажем, не мешам се тамо где ми није место, јер сигурно постоје људи који боље знају од мене.


Микићева је иначе одувек била буцкаста, а сада је на сопствено и запрепашћење многих, у трудноћи смршала и то чак осам килограма.

- Мене прате мучнине од првог дана, тако да сам на стаисфакцију у храни заборавила одавно. На пример, јабуке нисам јела у животу, а сад уживам у њима. Од толиких мучнина смршала сам осам кила откако сам остала трудна. Имам луфта да се угојим још три килограма да будем каква сам била када сам остала трудна. Цео живот буцка, а сад овако - пише она.


- Мој си узор. Како да престанем бити оптерећена са тим кад ћу већ остати трудна?

- Хвала ти. Мој скроман савет је да схватиш за почетак да све у животу долази у право време и са разлогом, а друга ствар је да лепе вести не можеш да дочекати нервозна и погнуте главе. Живи живот, уживај у сваком дану, без оптерећења, и све ће се коцкице склопити, кад тад!

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања певачице Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".