Прошло је тачно пола године откако је трагично настрадала јутјуберка Кристина Кика Ђукић, а неутешне, мајка, сестра и њени пријатељи често одлазе на гроб покојне блогерке.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Околности под којима је Кика настрадала јавности још увек нису познати, а породица још увек живи у агонији шта се кобне ноћи десило и чека токсиколошке налазе.

Мајка Наташа своју бол је поделила са пратиоцима на Инстаграму, објавивши фотографију која је настала приликом посете ћеркином гробу, а ову објаву је испратила и потресна порука.

- Данас је тачно пола године од како нема наше Кике, а ми још ни њене ствари не можемо да узмемо. Душа боли, срце се слама, а шта се стварно десило још не знамо - написала је Кикина мајка.

 

 

Оно што је све обожаваоце младе јутјуберке оставило у шоку јесте то што породица још увек нема увид у целокупну ситуацију, нити су им враћене Кикине ствари, међу којима је дневник Ђукићеве, у ком је бележила сваки детаљ и активности своје свакодневице.

Како је Кикина мајка објаснила у коментарима, стан у ком је живела јујтуберка је још увек запечаћен и никоме није дозвољен прилаз.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".