Поп певачица која је привукла пажњу многих мушкараца изјавила је да је била у геј клубу и да су људи тамо потпуно опуштени. Истакла је да не жели осуде било које врсте и да ништа нема право да стане на пут љубави између двоје људи без обзира на пол. 

- По први пут сам у геј клубу, а то је страшно и срамотно. Дуго сам имала жељу да дођем, будући да цело моје друштво стално иде у геј клубове. Увек су ми говорили да је атмосфера најбоља на свету, да су сви опуштени и да се сјајно проводе - навела је певачица, и потом истакла да нико нема право да стане на пут љубави између две особе, ма ког да су пола - изјавила је певачица. 

Фото: В. Данилов

 

 - Желим да пошаљем велику и лепу поруку о љубави и слободи. ЛГБТ популација заслужује да пробудимо свест о томе да је важно бити то што јеси без да те ико други етикетира или угрожава. Није важно да ли смо стрејт, геј или бисексуални јер када се све то склони по страни, сви смо само људи жељни љубави. Љубав је најлепше стање на свету које нико не сме да оспори и брани - рекла је певачица, па открила да још увек није пронашла савршеног партнера.

Она је тренутно слободна и рекла је да још увек чека оног правог. 

- Волим пољупце и пажњу, али тренутно ме не љуби нико пред спавање. Још увек чекам да се појави тај прави. Волела сам када ме је бака љубила у чело и живим кроз љубав коју је она за мене имала. 

(Ало) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".