„Има толико лепих тренутака. Требаће ми времена да можда једнога дана сложим све оно што је било предивно, јер памтим само срећне дане, да сложим и направим једну животну причу како су ме спутавали, како сам се изборила за своје место под сунцем и како сам успела у свему томе.

Фото: АТА имагес

 

Волела бих да мој животни пример буде пример девојкама и младићима који верују у себе“, започела је она.

Брена је тада упознала Баба Вангу, чије је речи запамтила добро.

"Рекли су ми у Бугарској да би било добро да посетим чувену пророчицу Вангу. Дошла сам уморна и мало са страхом зато што нисам навикла на те ствари. Она ми је испричала цео мој живот, у пет реченица ми је рекла како ће и шта ће бити, и рекла ми је да идуће године кад дођем поновно у Бугарску прво дођем до ње. Ја кажем – знате шта, од идуће године престајем да певам, нећу нигде долазити. Она ми је тада рекла – ти си рођена да певаш, спајаш људе, шириш позитивну енергију, то је твоје кармичко опредијељене. Док си жива бићеш Лепа Брена", изјавила је певачица.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/history/З. Кнежевић

 

Управо у Бугарској доживела је незаборавно искуство, оно што ниједна звезда са наших простора није, када је певала пред 120 хиљада људи на стадиону.


"Обишли смо Софију и нека три стадиона који су били празни, био је мрак. Ја сам била јако срећна што нема никога. Помислила сам да ће ме вратити у хотел, скинућу шминку, обући пиџаму, упалити ТВ, напокон се одморити. Међутим кад смо дошли до стадиона Левски прво сам помислила да се игра нека светска утакмица. Онда ми је копилот рекао да се спуштамо тим великим хеликоптером, то је попут хеликоптера председника САД-а. Кад сам то видела, нестао је сав умор, а заменили су га адреналин, усхићење, понос и срећа. Рекла сам сама себи – Брено, певаћеш док си жива", закључила је Брена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Бела лађа"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".