Коментар, иако на прву сасвим безазлен, заправо је отровна алузија, али му је ова матуранткиња сјајно доскочила.

- Не знам тачно марку сата, чика Радоване, погледаћу па ћу Вам рећи, негде око 13 хиљада, нисам сигурна, поздравите децу и унуке - написала је Кристина.

Спорни коментар оставио је твитераш који очигледно значајно старији од ове матуранткиње, те чак има и децу њених година. Управо зато је његова опаска наишла на жесток бес твитераша, а многи су устали у Кристинину одбрану. Нажалост, било је чак и оних који су подржали овакав начин опхођења.

Ево само неких од коментара у оквиру ове жучне расправе:

- Још ће много воде Дунавом протећи док "добре и поштене мушкарчине" са малим алаткама не схвате да жена може да постоји, ради и обуче шта хоће а да они не морају да пројектују своју јадност преко једноставно њеног постојања. ЗНАМ ШОКЧИНА.

- Ми бумери и остала старија генерација цркавамо од мука на младос’ колико видим у коментарима. Боже колико смо задрти. Свака генерација има нешто своје што се тиче стила облачења, аман не будите деде и бабе у души.

- Ау човече, који је то простачки коментар девојци пристојно обученој? Овде градиш имиџ, оца, домаћина, Србина, а искачеш као "је*обите" социопате.

- Баш сраман коментар. Нарочито ако сте и сами отац.

- Рале, некад прескочи да коментаришеш ако ти се стајлинг неке девојке не свиђа, претерао си. Знаш колико људи у току једног дана бих могао овде да извређам за разноразне ствари?

- Имаш ћерку човече, ово је такође нечија ћерка!

- Дај бре друже, ово је дете, који ти је ђаво?

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".