Ипак, лепа Наташа није није крила да се не осећа увек пожељно и пуно самопоуздања, што би мало ко признао у данашње време.

- Имам веома пољуљано самопоуздање још од најраније младости. Можда не делује тако, али сам као млада жена и девојка била јако, јако несигурна. Па и дан данас сам. То су свакодневне борбе и ако делујем као неко ко пуца од самопоуздања, то није тако, открила је Наташа Беквалац за Курир тв.

 

 

Она је истакла да је лепота понекад оптерећење, а некада се отварају неочекивана врата управо због ње.

-Никада нисам играла на ту карту, тај епитет ми се лепио, нисам га ја самам себи давала. То је увек било оптерећење, јер је то нешто што се увек стављало у први план. истакла је Наташа.

Фото: АТА имагес

 

 

- Никада нисам играла на ту карту, тај епитет ми се лепио, нисам га ја самам себи давала. То је увек било оптерећење, јер је то нешто што се увек стављало у први план, закључила је Наташа.

Потписала бих да будем без мушкарца до краја живота

Подсетимо, након низа неуспјешних љубавних веза, али и бракова, новосадска љепотица одлучила је да ужива у самоћи. И док би зли језици рекли да је прошло доста времена откако Наташа нема партнера крај себе, пјевачица открива да ли је љепше или лакше без мушкарца.

-Мени је много лакше. И неки дан сам рекла да хоћу да потпишем да до краја живота буде овако, да ми се, не дај боже, не деси неко у кога ћу се заљубити. Онда све креће наопачке у мом животу, каже Наташа.

БОНУС ВИДЕО:

Погледајте реакцију Наташе Беквалац након сто јој је ћерка рекла да је дебела

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".