Катараина Грујић своју музичку каријеру започела је у такмичењу "Звезде Гранда", а како је њена каријера напредовала, тако се с годинама мењао и њен физички изглед.

Катарина Грујић себе је на Инстаграму назвала "лутком", а о операцијама и естетским захватима којима се подвргла неретко се спекулисало у медијима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Катарина Грујић

 

Кад год се појави у јавности интригира својм изгледом, а често се полемише о естетским захватима које је радила, пише се да је смањила нос, повећала груди, урадила холивудски осмех, повећала усне.

Од свега наведеног Катарина је једино демантовала да је смањивала нос.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

"Никада нисам крила да сам повећала усне и груди, здраво се храним и тренирам, тако да ћемо видети за 20, 30 година шта ће бити", одговорила је певачица једном приликом на тврдње да је "сва изоперисана".

Чак никада није крила да редовно одлази код естетског хирурга на ситне корекције инјекцијама и филерима, а судећи према њеном Инстаграм профилу на којем редовно објављује селфије, задовољна је изгледом.

Фото: АТА имагес

 

Певачица последњих месеци ужива у мајчинству, будући да је у браку с фудбалером Марком Гобељићем, с којим је добила наследницу Катју.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".