Певач Радиша Трајковић Ђани оженио је сина Милоша, а међу многобројним званицама била је и певачица Андреана Чекић.

 

Фото: АТА имагес

 

Она је прво проговорила о сукобу који има са аутором Сашом Лазићем око песме "Ципеле", због чега је имала и заказано рочиште на ком се није појавила јер је била на свадби Катарине Грујић и Марка Гобељића, преноси Мондо.

-Као што је познато, нисам се појавила из оправданих разлога, да. На наредно рочиште долазим. Што да се бојим? Ја једва чекам да се суочимо. Звала сам га пре два месеца... То говори о мени, а пошто он није хтео да коментарише, нећу ни ја. Ја имам образ и ја се не плашим никога и ничега у животу, слободно сам окренула његов број, и он може мој, рекла је она присутним медијима, а затим се дотакла скандала са свадбе Катарине Грујић када је обезбеђење отерало представнике седме силе.

 

 

-Шта вама уопште значи да тако спопадате људе, па мало је било озбебеђења колико сте нас спопадали, рекла је Андреана без обзира на то што су припадници седме силе били позвани на овај догађај, а затим је на констатацију новинарке да на свадби Ђанијевог сина није ни било обезбеђења, те да за тим нема потребе, Чекићева је рекла:

-Да, јер се не удаје Катарина Грујић. Она је већа звезда од Ђанијевог сина, свакако. Имаш проблем неки?! О чему ми причамо данас, је л' се жени Ђани или његов син?! Зашто покушавате да ми обрнете речи?!, заурлала је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Свадба Ђанијевог сина Милоша

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".