Аустралијанка по имену Бри Ленехан узбуркала је друштвене мрежа након што је објавила фотографије које је направила истог дана, у истој одећи, али у осам различитих продавница. 

Бри је поделила серију фотографија на друштвеним мрежама на којима се види како су осветљење и огледала у кабинама за пресвлачење учинили да изгледа потпуно другачије у свакој од њих. Ова 25-огодишњакиња се сликала у истој розе хаљини у осам различитих продавница како би доказала да су кабине и огледала у њима заправо својеврсне "оптичке илузије".

 

 

На неким фоткама се види да јако осветљење изнад главе "баца" непријатну сенку на тело, тако истичући све његове недостатке, сваку "избочину" попут стомака или "наслага" на боковима. Бри је рекла да је приметила да се огледала у свлачионицама разликују од продавнице до продавнице.

"Неки користе манипулацију огледалом како би преварили купце да им се учини да су виткији или виши када испробавају одећу", објаснила је она.

 

 

- Друге продавнице користе мекше осветљење да сакрију 'наслаге' које сви имамо на телу. Али, постоје и продавнице које користе широка огледала или оштро осветљење које баца сенку на тело и наглашава сваки недостатак. Ако мене питате, ја немам ништа против да ми се виде ове 'избочине" - закључила је ова Аустралијанка.

"Молим вас, не дозволите свом одразу у огледалу да вам поквари дан. Ви сте много више од свог изгледа", истакла је.

Бри је одлучила да подели слике како би подсетила све "да се не упоређују са другима на мрежама и њиховим наводно савршеним животима и фигурама".

"Нема ничег лошег у томе да имате стомак, целулит, стрије, ожиљке, спуштене кукове или било шта друго. Већина нас их има", рекла је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/breeelenehan

 

На хиљаде људи на мрежама су похвалили овај Бриин потез.

"Хвала што си ме натерала да се осећам нормално", написала је једна корисница, а друга је додала:

"Да! Осветљење у свлачионицама може да буде баш окрутно! Хвала што си нам открила о чему реч."

Бри је иначе позната по томе што воли да разбија митове о изгледу на Инстаграму, па често открива реалност иза добро испозираних фотографија. Она се не либи да покаже своје тело и како то изгледа када се прави спонтана фотографија.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

(Нај жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".