У првом јавном наступу откако је изгубила парницу у процесу против бившег супруга, Џонија Депа у случају клевете, глумица Амбер Херд изјавила је за америчку медијску кућу НБЦ како схвата да није "допадљива" или "савршена" жртва, те да још увек воли бившег супруга и да му ништа не замера, преноси Скy Неwс.

Подсетимо, суд у Вирџинији одлучио је да је глумица Амбер Херд оклеветала свог бившег супруга Џонија Депа, због чега је дужна да му на име одштете плати 15 милиона долара, док он њој треба да плати два милиона јер је суд уважио и неке елементе њене противтужбе.

Foto> profimedia

 

Фото: Профимедиа

 

 

Одговарајући на питања у првом делу интервјуа одговорила је и на питање има ли још увек осећања према бившем супругу.

- Да, апсолутно. Волим га. Волела сам га најискреније и дала све од себе да поправим наш дубоко нарушен однос, али нисам успела. Ништа му не замерам. Знам да је то можда тешко разумети. Али могло би врло једноставно да се разуме ако сте икада некога волели. Требало би да буде једноставно, рекла је.

 Нисам савршена жртва

Херд је у интервјуу такође признала како страхује да би бивши супруг могао поново да је тужи због клевете ако настави да износи појединости из њиховог живота након судске пресуде. Подсетимо, Деп упорно одбија њене оптужбе о породичном насиљу.

Фото: Профимедиа

 

 

Новинарка Савана Гатри упитала је Амбер је ли Деп успео у намери да је понизи пред целим светом, као што је обећао у текстуалној поруци пријатељу.

- Знам да је то обећао. То сам посведочила. Ја нисам добра жртва, јасно ми је. Нисам симпатична жртва, нисам савршена жртва. Али када сам сведочила, тражила сам од пороте да покуша у мени да види човјека и ево, чини се да је успео у намери, рекла је.

Бојим се

На питање осећа ли се нервозно док говори, односно размишља ли о ономе што сме и не сме да говори, одговорила је:

- Наравно, бојим се. Узела сам здраво за готово оно што сам претпоставила да је моје право на слободу говора. Страхујем да би сваки мој корак могао да буде нова прилика да ме се ућутка, а претпостављам да томе служи тужба за клевету, рекла је.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

ЏОНИ ДЕП СЕ САСТАО СА ПРЕМИЈЕРКОМ: Славни глумац на пријему код Ане Брнабић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".