Снежана се први пут срела са нападачем на суду, али јој није било свеједно пошто није знала како ће он да реагује. 

- У први мах ми је заиста било нелагодно, јер ја нисам знала да ли ће он да наступи агресивно иако је имао лисице, без обзира може да приђе и да ме придави лисицама... (смех) Сва срећа био је миран, питао је да ли може да ми се извини, рекао је да није имао намеру да ме повреди, а његови родитељи су ми се захвалили јер преко две године нису знали где се он уопште налази и захваљујући овом инциденту они сада знају где им је дете. Он је напустио родитељски дом, тамо оставио личну карту и просто отишао, просјачио улицама и спавао где је стигао, тако да се све на крјау завршило у једном топлом тону иако ми је било врло нелагодно пре него што смо ушли у судницу - рекла је Снежана, па наставила да прича: 

 

 

- Прво срећа је што сам ја жива, здрава и без последица. Друго, срећа је што је том дечку сада пружена здравствена заштита, без обзира што је то установа затвореног типа, али он дечко има неколико шифри болести и мора да буде у таквој установи. Не би могло да се исконтролише да ли ће он да прими терапију или неће. Тако да се сада од тога лечи - закључила је Снежана Дакић у емисији "Премијера".

Водитељку је после несрећног догађаја позвао велики број пријатеља и колега да се распитају за њено стање. 

 

 

- Добар дан, решила сам да се овим путем огласим јер ми је заиста стигло много порука од пријатеља и познаника с питањем:"Како сам?". Од јутрос сам добро, ништа ме не боли, рана је ушивена још синоћ у Ургентном центру. Изгледлао је мало драматично јер је крв шикљала до Ургентног центра. Захвална сам што је то нешто решиво и што ме није погодио, не дај боже, у око или у чело. Што се тиче нападача, први пут сам га видела у животу, мислим да је нека поремећена особа, могуће је да је у питању и бескућник - рекла је тада Снежана Дакић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".