Ћерка једне од најпознатијих фолк звезда на нашим просторима Светлане Цеце Ражнатовић позната је домаћој публици од самог њеног рођења.

Цеца је још од малих ногу своје ћерке открила да Анастасија има таленат за музику, док данас она, не само да ређа хитове, већ и диктира трендове када је мода за девојке у питању.

Ражнатовићева никада није скривала да је имала болно детињство. Иако јој је мајка велика музичка звезда, она је остала без оца Жељка Ражнатовића Аркана када јој је било свега годину и по дана, а касније је пролазила кроз болне тренутке када јој је мајка ухапшена.

У емисији "Преживели" млада певачица је отворила је душу о тим тренуцима, па открила да се први пут потукла у школи када јој је једна девојчица увредила мајку:

- Сећам се школских дана тада, када је мама била код куће са наногицом. Имала сам 12 година и правила сам се потпуно луда. Као да се ништа не дешава, а новине су брујале. Мама је била на свим насловним странама. Писало се шта ће бити, шта неће бити. Одузеће нам кућу, узеће јој старатељство… Имала сам срећу да у школи није било злонамерне деце која би ме прозивала. У ствари, била је једна девојчица - присетила се Анастасија.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тада сам се први пут потукла у школи, јер је увредила маму. Нешто је рекла за ту наногицу. Иако сам мирна и сталожена, када је породица у питању и када се такав хаос дешавао, преплавио ме је бес. Кад ти неко удари на мајку, а само њу имаш - изјавила је Анастасија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".