Најпре је помислила да је реч само о сликама са њеног венчања, али ју је привукла чињеница да је на омоту рукопис њене свекрве, те је решила да погледа шта све има на ЦД-у. О свом искуству, жена која се сакрила иза надимка "CountryMarch" пожалила се на интернет форуму "Мамснет", питајући остале кориснике за савет јер није могла да верује својим очима.

- Питала сам се зашто нисам видела ове фотографије седам година, колико смо у браку, убацила сам ЦД у лаптоп и отворила фолдер са називом "венчање". Испоставило се да је реч о фотографијама које је на ЦД нарезала моја свекрва - написала је жена, објашњавајући да је на диску затекла преко 400 фотографија.

Фото: Профимедиа

 

 

Али чудан детаљ у вези са њима био је тај да нигде није било - ње. Није била буквално ни на једној јединој фотографији!

- Питала сам се, бесно: "Шта је ово!? Нема ме НИ НА ЈЕДНОЈ слици!" Сликано је из таквих углова да ја увек останем скривена или ван кадра. Исечена сам на свим групним фотографијама, а када сам позирала са младожењом, сликан је само он... Само 400 фотографија човека који се венчава... сам! Није да сам икада имала идеалан однос са свекрвом, али ово ми је стварно било превише!

Фото: Профимедиа

 

 

У својој исповести, жена даље наводи да је поменула фотографије мужу, али да је се он једва насмејао. На спавање је отишла са сазнањем да је његова мајка "смишљено платила некоме" да дође на њихово венчање и снима фотографије на којима неће бити младе.

- Да ли сам неразумна ако мислим да је ово стварно ј***но чудно? А да и не говорим да је непристојно и благо психопатски? - питала је жена кориснике интернет сајта.

Више од 100 људи одговорило је на њен пост, слажући се са њом да ово уопште није нормално.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".